View Single Post
Eski 07-03-2017, 20:32   #141
Asoo
Ağaç Dostu
 
Asoo's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-09-2013
Şehir: GB
Mesajlar: 622
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acar35 Mesajı Göster
Duyanda taş devrinde yaşıyor zanneder.hafta sonu köye gidip tatil yapmakla doğa aşığı olunmuyor.terk edin o şehirleri yol yapılmasın.iki günlük zevkiniz için köyde arazi bırakmadınız.1dnm 30-50 bin tl oldu tarlalar sizin zevkinizden iş yapacak toprak bulamıyoruz.bende yeni yeni köye yerleştim.köyümüzü istila edenler kaçıp yeni geldiğimiz yerleride tatil için alıp sonra bide laf ediyor.kendi haline bırakarak yetiştir bakalım nasıl olcak.çitle çevir kurtul diyenler çevirenler kurtulamadı.alt kısmı taş duvar yapman lazım maliyetine yetişilmez.hayat bir mücadele fareleri öldürenler bizim buraların fareside domuz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şehirli bir züppeyim. Doğayı seviyorum. Doğal bir hayat sürmek için bir köyden 10 dönüm yer aldım. (Bir çuval paraya.) Tarla farelerim, köstebeklerim ve bilimum zararlı mahlukât ile yaşamak istiyorum.

Sizin domuzlarla savaşmak için silahlanıp köyünüze gelmeyi düşünmüyorum.

Yukarıda Sayın Zerlanist 1 metre yüksekliğinde 5 sıra dikenli tel diyor. Daha köylerde dikenli teli bu sıklıkta çeken birini görmedim desem başım ağrımaz.

Elektrikli çit ile ayı derdinden kurtulan Posof'a yerleşmiş iki emekli şehirli hatırlıyorum. Ama onlar şehirli olduğundan sayılmazlar.

Asoo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön