View Single Post
Eski 28-02-2017, 14:01   #150
nuaymu
Ağaç Dostu
 
nuaymu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-05-2015
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 275
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Tohumları bekliyor ablası. Hiç zarar verecek gibi görünmüyor.

Tohumlarınızın çimlendiğini duyunca içim umutla doldu, Sevgili nuaymu. Dilerim çiçeklendiklerini de hep birlikte görürüz.)

Ben bu yıl çok tembelim, kendi çimlenenler çimlenecek, tohum işine bu sezonluk ara verdim. Kolay gelsin. Sevgiyle...
Teşekkür ederim
Hevesle beklediğim birkaç tanesi var, inşallah olurlar da kavuşurum. Şu kırmızı dallı, kara-yeşil yapraklı dahlia çeşidi.

Bu yıl biz feci başladık. Havalar ne kadar güzel gitti Böyle olunca da tabii... kimseyle bitki deliliği konusunda yarışamam ama geceleri az olan uykum iyice dibe vurdu. Kafamda soğanlar uçuşuyor, ha-ha! Zambak soğanları felan. Geçen yılki sofralık soğanlarımız daha bitmedi, maşallah.

Geçtiğimiz pazar günü zambakları toprakla buluşturdum. Lakin acaba orası uygun oldu mu, şurası mı olsaydı, ah yanlış mı yaptım.... düşünceleri peşimi bırakmıyor. İki müge, bir de kırmızı-gül-şakayık diktim.

Yarın işi asıp bahçeye gideceğim. Siyah yapraklı mürver'in yerini değiştirip oraya üç çeşit erik fidanı dikmeye niyet ettim. Erikleri çıplak köklü alıp bodur çalışmaları... Sevgili Gilan'ın açtığı başlığı geç görmüştüm geçen yıl. Ucundan yakalanabilirdi belki ama cesaret edememiştim.

İçim kıpır kıpır, gel de uyu, mümkün değil

nuaymu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön