View Single Post
Eski 19-02-2017, 08:45   #194
balance
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-10-2016
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 15
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mister73 Mesajı Göster
İki gündür burada maalesef çok tatsız şeyler yaşanmış, ben ancak farkına vardım ve inanın çok üzüldüm. Kendi adıma bu yaşananları iki kelimeyle özetlemem gerekseydi sadece "üslup hatası" derdim. Zira forumda yeni olmama rağmen burada öyle güzelliklere şahit oldum ki, üstelik bu başlıkta bile, bu konunun bu noktalara gelmiş olması karşısında resmen hayretler içindeyim. Üslup hatasına dönecek olursam, tohumlarına kavuşamayan arkadaş, sadece sebebini öğrenmek amacıyla sorusunu sormuş olsaydı ve aldığı cevap karşısında hatanın aslında kendinden kaynaklandığını kabullenip alttan alsaydı eminim bir çok arkadaş, ben de dahil, yardımcı olmaya çalışır ve istemiş olduğu tohumların en azından bir kısmını kendisine ulaştırmaya çalışırdık. Nitekim buna benzer olaylar yaşandı, yaşanıyor. Ayrıca forum kuralları olmasaydı, daha da önemlisi bu kurallara uyulmasaydı tahminimce bu ve buna benzer etkinlikler zaten bu günlere ulaşamamış olurdu. Son olarak eleştirilere muhatap olan ve etkinlikte gönüllü olarak görev yapan saygıdeğer üyelerimizin bu gayretlerini desteklediğimi, çok zor bir işi başardıklarını ve bunun devam etmesini dilediğimi belirtmek isterim.
Sayın @Mister73 bu sayfa içerisinde başka bir konuda daha tartışma oldu sanırım onunla karıştırdınız. Diğer cevap veren arkadaşlarda o olayın etkisiyle sanırım bana sert cevap verdiler... Önceki yazdığım 2 mesajı dikkatle bir kez daha okursanız olayı anlamaya çalıştığımı göreceksiniz. Ben sizin söylediğiniz gibi olayın sebebini öğrenmeye çalıştım.

Etkinliğin kurallarını etkinlik başlarken okudum forum istatistiklerinden belki Yöneticiler okuma tarihimi görebilir...ama bu kuralı okumadım bu kuralın önceden beri var olup olmadığını sormam ondan kaynaklanıyor. Sayın Malina'nın yazdığı gibi bunda bir art niyette aramadım sadece kuralları okuduktan sonra bana özel değil tüm üyeleri ilgilendiren genel bir değişiklik olup olmadığını sormak için yazdım ve bu kural önceden varsa okumayarak gözden kaçırarak büyük bir hata yaptığımı söyledim.

Yaşadığım olayı anlattım sadece, kimseyi suçlamadım... Keşke bundan daha önce haberim olsaydı dedim. 0 mesajı olup talepte bulunan üyelere talepler kapanmadan toplu bir özel mesajla bu durum bildirilebilir belki ama bu kadar işin arasında bunu yapmakta arkadaşlar için zor kabul ediyorum. Biraz da üye dikkat etsin diyeceksiniz haklı olarak.
Belki bu görev seneye bana verilirse yapabilirim

Diğer mesajınızdaki inceliğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Aslında elimde benim de rahmetli babamdan kalan tohumlar var ama sizlerin paylaştığı gibi ismini ve ayrıntısını bilmiyorum fotoğrafları da yok. Bu sene geçen sene yaptığım gibi onları ekip fotoğraflarını çekerek seneye yapılacak etkinlikte paylaşmak istiyorum. Üzüldüğüm en önemli tohum yerli mısır tohumları oldu çünkü bir süredir evde mısır kullanmıyoruz GDO meselesinden dolayı tavuklarımıza ve ineğimize de hazır yem vermiyoruz Mısır'dan dolayı... bu sene kendim yerli tohum üretip ileride çoğaltarak bu ihtiyacı biraz olsun karşılamak istiyordum. Bu sebeple daha önce yerli mısır talep ettiğim Sayın Kaknus ve Sayın ayhank' ya dün özel mesaj atarak rica ettim.

Durum bundan ibaret yani üste çıkma gibi bir durumum yok. Duygularımızı yazıyla ancak bu kadar ifade edebiliyoruz... Sanırım daha fazla emotion kullanmamız gerekiyor. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dediğim gibi bu sene kısmet değilmiş. Allah'a emanet olun.

balance Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön