View Single Post
Eski 17-02-2017, 09:10   #177
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi anarius Mesajı Göster
Bu arada bu etkinliğin organizasyonunda rol alan arkadaşlara yüzümü tutmak istiyorum. Her memnun kalmamış 1 üye için, memnun kalmış 30 üye vardır. Sakın böyle şeylerin hevesinizin kırılmasına izin vermeyin.

Yaptığınız iş için tekrardan teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Sayın anarius, sadece bu başlıkta değil başka başlıklarımızda da zaman zaman bu gibi yazışmalarımız oluyor.
Kalabalık bir aileyiz böyle durumların olmasını istemiyoruz ama hepimiz insanız bir anlık sinirlilik durumu ile böyle mesajlar yazılsa da iyi niyet ve hoş görü ile yaklaşımlarla yine mesajlaşarak bu olumsuzluğu çoğu kez tatlıya bağlıyoruz.

Böyle durumlar hiç bizim şevkimizi kıramaz, gönüllüler ordusuna daha çok katılımlarla bu etkinliğimiz devam edecektir.

Ancak bir şeyi tekrar, kısa da olsa belirtmek isterim.

Sevgili arkadaşlar, Tohum Takas etkinliğimiz hakikaten Forumumuzun gurur duyacağı bir etkinlik. İrili ufaklı binlerce tohum el değiştiriyor.

Bu etkinlikte her şey gönüllülük esasına bağlı. Tohumlarını toplayarak arkadaşlarına gönderenler de, elde ettikleri tohumları fideleyip, aldıkları meyve -sebze tohumlarını bir sonraki sene paylaşıma açmak isteyenlerin, bu minnacık tohumların dağıtılmasında, organizasyonunda çalışan bütün üyeler büyük bir özveri ile çalışıyorlar.
Bu tohumları arkadaşlardan üç kuruşa alıp, beş kuruşa satmıyoruz. Verenler sağ olsunlar, alanlar da müteşekkir olsun düsturu ile hareket ediyoruz.

Tabii ki bu dağıtım esnasında istemesek de bir iki hatamız oluyor, bazı tohumlar yanlış zarflara karışmış olabiliyor, ama dediğimiz gibi bunu da yine mesajlarımızla telâfi etmeye çalışıyoruz.

Sevgili aslama1994, Forumdaki bütün üyelerimize yaklaşımımız aynıdır yani yeni üye eski üye ayrımı yapmayız. Sanal bir dünyada yazışıyoruz. Mesajlarınızla sevilir yine mesajlarınızla tepki toplarsınız.
Daha sonra da eğer toplantılara katılırsanız yüz yüze görüşme imkanınız olur.

Kuralsız toplum olmaz, bizim de kurallarımız var. Foruma üye olan arkadaşlar daha ilk başta " okudum, bu kurallara uyacağım" diyerek Foruma üye olur.
Baktık ki uyum sağlayamıyor, önce ikaz ederiz, devam ederse de mesaj yazmasına mani oluruz yani üyelik silinmez.

Forumumuzdan memnun olmayan arkadaşlar, girmeyerek, yazmayarak üyeliklerini kendiliğinden silerler.


Düzenleyen Güler : 17-02-2017 saat 09:41
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön