View Single Post
Eski 10-12-2016, 18:18   #290
murattyildizz
Ağaç Dostu
 
murattyildizz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-04-2012
Şehir: GİRESUN
Mesajlar: 321
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sayın murattyildizz, açmış olduğunuz başlığınızı ancak bu gün gezme-okuma fırsatını bulabildim.

Önce sizi kutlarım, harika görüntüler eşliğinde sunduğunuz bitkileriniz çok sağlıklı, belli ki gönülden gönüle bir sevgi bağı kurmuşsunuz bitkilerinizle. Onlar da bunu anlamışlar ve güzelliklerini size göstermekte adeta yarışmışlar.

Kimi mesajlarınızda " elinize diken batmaya görsün" derken bir başkasında " dikenler güzeldir" diye devam ederek kaktüs ve sukulentleri ne kadar sevdiğinizi görüyoruz.

"Kaktüs ve sukulentleri burda sevdim ...Ağaçlar net'den çok şey öğrendim " demişsiniz, çoğumuz aynı durumdayız; bilgi, tecrübe, paylaşımı da aşıladı agaclar.net bizlere.

Anladığım kadarı ile bazı arkadaşlarımız elindeki bitkileri sizinle paylaşmış, siz de bilgilerinizi bitki fotoğraflarınızı çok hoş bir şekilde paylaşarak forumumuza katkı sağlamışsınız , teşekkür ederim.

Ancak üzüldüğüm bazı hususları da belirtmeden geçemeyeceğim.
Çok güzel fotoğrafları paylaşırken sık sık " adını bilmediklerim veya alt türünü bilmediğim" gibi yazılarınız olmuş. Eminim ki sayfanızdaki bütün fotoğrafları tek tek inceleyerek beğenilerini gönderen pek çok arkadaşımız içinden en azından üç-beş tanesi bu sorularınıza cevap verecek bilgiye sahiptirler. Ne yazık ki sadece B e t ü l, bir mesajında " bitkinin adı Echeveri elegans" diyerek cevaplamış.
Gönül isterdi ki hepsinin cevabını alasınız.


Benim kaktüs ve sukulentlerle pek aram olmamış olsa da sorduğunuz bitkileri tek tek not ettim, en kısa zamanda da öğrenip size cevap vermeye çalışacağım, çünkü agaclar.net'li olmak böyle bir şeydir bence.

Güzel paylaşımınız sayesinde, sunduğunuz görsel şölen beni de çok etkiledi, sanırım bundan böyle kaktüs ve sukulentlere başka gözle bakacağım.
Teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim sevgili Güler

Paylaşımlarımı beğenmenize sevindim ..Kaktüs ve sukulentleri seviyordum ama ağaçlar.net sayesinde onların neyi sevip neyi sevmediğini öğrendim ..Onları fotoğraflamayı seviyorum .Renkleri,dikenleri sulu sulu halleri,gelişimleri ..Bu aralar istemedende olsa siteyi fazla ziyaret edemiyorum ama sorunu halledip sık sık ziyaret edeceğim

Eklenen Resimler
 

Düzenleyen murattyildizz : 11-12-2016 saat 07:23
murattyildizz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön