View Single Post
Eski 09-12-2016, 07:31   #2834
nerime84
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-11-2016
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 5
Talking

Sevgili MaynaVira,

Öncelikle göstermiş olduğunuz özen ve ilgi için teşekkür etmek istiyorum. Bana o kadar yardımcı oldunuz ki. Bir çiçek aşığı olarak ilgimi çeken konularda kendime danışabileceğim yardımcı bir ortak bulmak ne güzel.

Tavsiyelerinizi her okuyuşumdan sonra mümkün mertebe yerine getirmeye çalışıyorum.

Daha önceki yazımda da bahsetmiş olduğum gibi saksı konusunda şüphelerim olduğu için orkidemin bir önceki küçük saksısını (ilk satın alınmış saksı) tekrardan bulup çıkardım. Ve orkidem için daha iyi olacağını düşündüğüm için geçen akşam tekrardan o saksıya geçirdim. Ancak tabi ki dezenfekte işini atladım.

Geç kalmış olmam umarım bu dezenfekte konusunda. Onun için bu akşam iş çıkışı eve gittiğimde saksı ve toprağa dezenfekte uygulayacağım. Ama her iki günde bir çiçek de saksı değişimi kök temizliği yaptığım için bu ona zarar verir mi bu konuda da emin değilim.

Kendinizi suçlu hissetmenize hiç gerek yok. Verdiğiniz bunca tavsiye ve her mesajımı özenle cevaplamanız bile teşekküre değer inanın.

Orkidemin saksı ve toprağını dezenfekte ettikten sonra küçük saksısına tekrardan geçirip sulama suyuna da dikkat etmeyi deneyeceğim bu sefer. Umarım başarılı olur ve orkidemi tekrardan çiçeklendirebilirim.

Size çok teşekkür ediyorum iduyarlılığınız ve bilgileriniz için.

Görüşmek üzere....

nerime84 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön