Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aydemiraydın
un,şeker ve ürünlerini hayatınızdan çıkarıp fermente ürünleri tüketmeye başlayınca hastalıklarda bitiyor. barsaklar sağlamsa heryerin sağlamdır. özellikle kalın barsağı kombiyotik bakterilerle beslemek lazım.
|
Bu durum son yıllarda çok konuşuluyor, pek çok hastalığın (ruhsal-fiziksel) barsakları dediğiniz gibi düzelterek iyileştirilebileceğini söylüyorlar. Ancak amacım basit, net ve bizzat yaşadığımız olayları sizlere aktarmak.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aydemiraydın
yemek esnasında su tüketmeyin. yemekten yarım saat önce ve yemekten 1.5 saat sonra su tüketin.
|
Su önemli, günde kiloya göre en az 2,5 - 3 lt. su içilmeli. İki gün içmeyi deneyin bakalım