View Single Post
Eski 17-11-2016, 09:25   #2446
kiziltan
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-04-2013
Şehir: tahran iran
Mesajlar: 1,314
Insanin hata yapmasi nekadar normalse, hatadan donmenin fazilet oldugu da okadar gercek. Onemli olan nerede hata yapildiginin anlasilmasi.

Kudret Tezel`in tecrubesi de burada devreye girmis, sagolsunlar.

Katli sitemlere hep kaygiyla baktim, cok zorlama oluyor. Faydasi var, urunle ilgilenmek icin egilmeden, ayaktayken calisma imkani veriyor, bence baska faydasi yok.

Yutrdisi uygulamalara bakinca hep yatay sistem var, hatta NFT sistemler bile oyle, urun kucukken yaklastirmak buyuyunce arayi acmak seklinde yerden tasarruf etmisler.

Havalandirmada sorun olursa mikro kabarcik pompasini arastirin, hava basmak yeterli olmayabilir, ozellikle de ortam isininca suyda cozunebilen oksijen miktari azaliyor. Yani su daha az oksijen tutabiliyor. Oksijen vermek icin hava basiliyor ama unutmamak gerek ki havanin bestebiri oksijen. Cozunmeyi saglamak icin, havanin bosa gitmemesi icin, havayi mikro kucuklukte kabarcik olarak vermek mumkun. " mikro havalandirma motoru " veya " difuzor hava pompasi " diye arama yaparsaniz cok pahali olmayan pompalar var, literaturde yazilanlar faydasinin yuzde ona kadar verim artisi oldugu yonunde. Simdiden bir bakin derim, ileride gerekli olursa hazirlikli olursunuz.
Basariniz daim olsun,

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön