View Single Post
Eski 14-11-2016, 19:45   #515
Resulgur
Ağaç Dostu
 
Resulgur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
Talking Yine Yeniden Merhabalar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sayın Resulgur; nerelerdesiniz, neler yaptınız?
Sn. YeniGine ilginize çok teşekkür ederim. Tokat - Niksar da ki yeni düzenimizi kurduk çok şükür. Çevre araştırması yapıyorum bu aralar. Yoğun bir iş temposu var zor günler geçiriyoruz. Her şeye rağmen yeni dostlar arkadaşlar edindik ..

Sayfada kaldığımız yerden devam etmek yerine yeni bir sayfa açarak devam etmek istediğimden kafamda kurguladıklarım oluncaya dek biraz beklemek istedim. Bu arada bir kaç fotoğraf çekip merak edenler için paylaşım yapmayı düşündüm. Buralardayım yani forumda gezinip duruyorum. Tohum paylaşım etkinliğine de katılmak istiyorum. Takip ettiğim kadarıyla Bhut jolokia biber tohumu ihtiyacı varmış .. Geçen yıl etkinlikten gelen tohumlardan yetiştirmeyi ve tohum almayı da başardık .. Paylaşmayı düşünüyorum

Geçtiğimiz günlerde yeni tanıştığım bir ziraat ürünleri satışı yapan bir dükkanda çalışan biriyle arkadaş olduk bilgi paylaşımı yapıp sohbet ettik konu tarım olunca çabucak kaynaştık . Ortak 1 dönümlük sera yapmak istediğini söyledi ve bana ortaklık teklif etti .. Belki ilerde olabileceğini söyledim .

Zaman neyi gösterecek bakalım. Hayırlısı ...

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön