View Single Post
Eski 10-11-2016, 15:11   #244
emir2604
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-12-2014
Şehir: istanbul
Mesajlar: 287
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Toprak çömlekte yemek güzel oluyor. İlk alındığında toprak kap içerisinde kuyruk yağı, iç yağ gibi bir yağ fırına atılarak yakılıyormuş. Bu şekilde yemekte meydana gelen toprak kokusu gidiyor. Bir arkadaşımın uyarısı ile o yaptırıverdi sağolsun. Ateşe direk temas etmeden altına demir bir levha konulursa çatlaması önleniyor. İlk göz ağrım şu anda saksı olmuş durumda.
Uyarılarınızı dikkate alacağım.Teşekkürler

emir2604 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön