View Single Post
Eski 24-09-2016, 15:07   #606
erkanbey
Ağaç Dostu
 
erkanbey's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: Samsun
Mesajlar: 656
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Sapin neresini isirdiniz? Capcaicin (bibere aciligini veren madde), plasenta (sapa yapisik bulunan beya etli kisim) ve ondan biberin ucuna dogru uzanan beyaz damarda yer aliyor. Tohumlarda capcaicin bulunmaz.

Beyaz etten kocaman bir isirik almazsaniz, ne kadar aci oldugunu anlamaniz zor. Bunu yapacaksaniz, yaninizda bol miktarda ekmek ici bulundurun.
Sos yaparken veya pul biber yaparken acısı çok olsun diye tohumları ayırmadığımız oluyordu sizin dediğinize göre o tohumları içlerinden ayıklasakta aynı acılığa sahip olacak öyle mi?

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön