View Single Post
Eski 24-09-2016, 11:26   #29
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,524
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul Mesajı Göster
....... gelecek yıllarda tohumu dağıtan alan hep aynı kişiler olur kısır döngü oluşur... Kısır döngü olduktan sonra bu etkinliğin hiç bir anlamı kalmaz....
İşte tam da bu yüzden bu sene tohum almadım. Aldıklarımı da yaşadığım yerde isteyenlere verdim.

Etkinlik başlayalı, yani tartışmalara neden olan, tohumların alınıp artanların başka platformlarda dağıtıldığı etkinlik ve onun bir yıl öncesini de sayıyorum, her yıl aralıksız katıldım. Her yıl hemen hemen aynı tohumlarla katıldığımdan dolayı, bu benim için kısır bir döngü haline geldi. İki yıldır da kendime özel nedenlerden, talep etmiş olduğum tohumları çimlendirip yetiştirmede başarılı olamadım. Bunu açıklama borcum olduğunu düşünüyorum.

Bu yüzden bu yıl etkinlikte dağıtımcı olarak bulunamayacağım.

Sayın dongyul'un diğer düşüncelerine katılıyorum. (Sadece ilk 10 a verilir dışında. Ben tohumların yetmeyeceği durumlarda, sitede daha çok emeği olanlara başta olmak üzere seçiyordum.) Emek verip yetiştirip alınan, sonrasında günlerce yine emek verilerek hazırlanan tohumların, siteye salt tohum almak için üye olmuş kişilere verilmesini istemiyorum. Tüm etkinliklere aralıksız katılmış üye olarak bunu söyleme hakkımın olduğunu düşünüyorum.

Bu sene ki paylaşımda talep etme hakkım olursa onu da kullanmadan geçmeyeceğimi belirtmek isterim. (İlle de talep etme hakkım olsun demiyorum.)

Etkinliğe katılan herkese kolay gelsin. İyi çalışmalar...


Düzenleyen Sevgi Durul : 24-09-2016 saat 12:42
Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön