Konu: Kavun
View Single Post
Eski 14-08-2016, 13:15   #53
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,323
Dün Çeşme kavununu sarardığı için kopardım. Kesince anladım ki daha bir hafta bekleyebilirmiş ama o zamanda tadından yenemeyebilirmiş...Şu haliyle bal gibi ve hoş kokulu sulu bir kavun yedik. Bu kavunu geçen yıl satın aldığım bir kavundan ayırdığım çekirdeklerden ürettim. Bunun tüm çekirdeğini alıkoyuyorum zamanı gelince dağıtıma sokmak için.

Bağrı bütünün en irisinde maalesef alttan çürüme oldu onu attım, diğerleri hala büyümekteler...

Eklenen Resimler
  
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön