View Single Post
Eski 10-08-2016, 12:22   #52
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi olmez Mesajı Göster
Sayın malbman sanırım gölge bir yere dikmişsiniz (yanılıyor da olabilirim) Daha güneşli bir yere dikmeniz durumunda daha başarılı olursunuz gibi geliyor bana. Bu arada o sarı mısır düzgün bir mısır bile yapamamış görüldüğü kadarı ile. Bir sıkıntı yaşamış belli. Üzüldüm sizin adınıza. Eğer isterseniz mısır tohumlarından yeniden gönderebilirim. Elimde bolca var.
Sayın olmez ilginize çok teşekkür ederim. Bahçem günde en az 10 saat tam güneş altında. Bu fotoğrafı sabah saatlerinde çektiğim için o saatlerde gölgede kalıyorlar.
Fotoğraftaki mısırın üzerindeki dişler tohumluk olabilir gibi geliyor bana. Yine de koçandan ayırdıktan sonra da fotoğraflarını paylaşır, sizlerin de yardımıyla olup olmayacağını belirleriz.

Gelecek yıl için artık tohum talebinde bulunmak istemiyorum. Zira iki yıldır çeşitli aksilikler nedeniyle çok az ürünü sağ tutabildim ve bu yüzden de tohum gönderen dostlara karşı eksiklik hissediyorum. O nedenle bir müddet ara vermek iyi olacak gibi geliyor. Eğer benim darıların tohumları olursa onlardan gelecek yıl bahçeye çepeçevre ekmeyi düşünüyorum. Hiç olmadı sizden bir avuç rica ederim.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön