View Single Post
Eski 23-07-2016, 22:12   #18
kiziltan
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-04-2013
Şehir: tahran iran
Mesajlar: 1,314
Sn Tezel bahsettiginiz verim ve fiyatlar iyi, ancak o verimi almak icin imkan lazim, onlar yaprak analizi gibi imkanlari ile besin formulasyonu ile oynuyor. Olsun bizler yapalim 80 degil 60 ton olsun.

Burada 300-500 m2 ile baslamak isteyenin elindeki en gelismis aygit sizin Sera Bekcisi, baska imkani yok. Bu arkadas ise girerken neyle karsilasabilecegini bilmeli diyorum.

Yani diyebilmeli ki bu serayi kurar, bu otomasyonu kurarsam, su fideyle ben normal durumda yilda sunu kazanirim. Bir yil dener sonra gider kredi alir borc alir birseyler yapar.

Burada basliklardan biliyorsunuz ki cilek icin ugrasip eline gecen az olunca birakan var, yesil sogan deyip, hic bilgi toplamadan girdiginden iscilik batirdi deyip birakan var, marul deseniz oyle, internette satilik topraksiz marul ve marul serasi ilanlari var.

Bu topraksiz tarima inanmasak burada ne isimiz var zaten, ama amator olup bir ucundan girip denemek isteyen enazindan bir bilgi alsin, desin ki, herseyi iyi yaparsam 100 ortalama yaparsam 80 kazanirim, ben varim. Birsuru kirli bilgiye kanip 500 m2 seradan rahat gecinirim, yil sonu ev araba alirim sanmasin, bilerek girsin ki sonra sevki kirilmasin.

Basarilarinizin devamini dilerim.

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön