View Single Post
Eski 08-07-2016, 22:59   #56
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,524
Nereden başlayıp nasıl yazacağımı toparlayamıyorum. Bugün biz de evimize döndük, yorgun yorgun fotoğraflarımı düzenledim. Eklemeye çalışacağım.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Heeee özür özür, YeniBON imiş. Kendisini tanımadığım için. Özür.
Ama önce YeniGine gibi benim de bir özür borcum var. Sayın YeniBON'un dağıttığı CD'mi masada oturduğum yerde unutmuşum. Eşim sıkıldı mı, yüz ifadesi nasıl, gitmek için acele ediyor mu, diye bakıp dururken tamamen unutmuşum. Yolda loveforlife'ın, orada bir CD kalmış, sen aldın mı diye sormasıyla çantama baktım yok, nasıl üzüldüğümü anlatamam. Asla değer vermediğim için değil, tamamen dalgınlığıma gelmiş. Bu yüzden, Sayın YeniBON'dan özür diliyorum.

Sıkmazsam, biraz uzun yazacağım. Bu benim ilk katıldığım toplantıydı. A_NOMAD telefonla bildirdiğinde, hemen ''yok katılamayız, bayramda Bursa'ya gideceğiz'', dedim. Sonra eşime söyleyince, gideriz cevabını aldım, fakat inanamadım. A_NOMAD'a böyle bir olasılık olduğunu fakat listeye yazmayacağımı söyledim. Çünkü hâlâ inanamıyordum.

Arada geçen süreç çok heyecanlı geçti. Bayramın üçüncü günü yola çıktığımızda heyecanım katlanarak artmıştı.

Balıkesir'e geldiğimizde A_NOMAD bizi karşıladı, yakınına gelmemize rağmen kafeyi bulamamıştık.

Bizden önce gelen arkadaşlarla selâmlaşıp, kucaklaştık. Sanki her birini kırk yıldır tanıyordum. Güler hanım'la karşılaşmamız, kucaklaşmamız ise görülmeye değerdi.

Sevgili Güler hanım, Sayın YeniBON, Sayın kasap94, Sayın lilium, Sevgili sakdag, Sevgili zelish, Sevgili A_NOMAD, Sevgili tarlakuşu ve arkadaşı, Sevgili zehra evin ve tatlı kızı Azra, hepinizi tanıdığıma çok sevindim. loveforlife'la tanışıyorduk, onunla da özlem giderdik. Sonradan gelen arkadaşın kullanıcı adını bilmediğimden yazamadım.

Şimdi ben susayım fotoğraflar konuşsun.

toplu.jpg

1.jpg

5.jpg

6.jpg

16.jpg

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön