View Single Post
Eski 07-07-2016, 17:29   #39
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Lilium'la beraber geldik toplantıya, yol maceramız da bir hoştu; loveforlife " otobüsümüz geç kalktı şimdi de Susurluk'ta 45 dakika mola veriyor" deyince " in orada biz yaklaştık Susurluk'a seni alır yola devam ederiz " dedik ve beraberce yola koyulduk. Mekânı bulmak biraz zor olsa da arkadaşları görünce neşemiz yerine geldi.
zelish'i ve sakdag'ı tekrar görmek çok hoştu hele hele sevgili S.Durul'u görmek tanımak hepimizi çok mutlu etti.
Gerek eski dostlarla gerekse yeni arkadaşla olmak hep içimi kıpır kıpır yapar, agaclar.net'li olmanın verdiği gururu yaşarım.

Sevgili A_NOMAD, toplantıyı organize ettiğin için sana da teşekkür ederiz, yazın bu sıcak gününde bizleri bir araya getirdin, özlemimizi giderdin, sağ ol.

Her zamanki gibi kaynaşmamız, sohbetlerimiz ve bitki dağıtımımız çok keyifliydi. Bir sürü hediye ile döndüm. Sahi söylemeyi unutmayayım, toplantıya getirilip de kalan bütün sukulentler bende. İsteyen arkadaşlar benden talep edebilirler.

Atlas çelikleri, haseki tohumları, japon fenerlerini hazırlayayım derken fotoğraf makinesini unuttum, bu yüzden hiç fotoğraf çekemedim. Fotoğraf çeken arkadaşlar paylaşırlarsa ne kadar güzel vakit geçirdiğimizi göreceksiniz.

S.Durul ve zehra evin sanki bahçelerini toplantıya taşımışlardı. Harika bitkilerimiz oldu, sözüm ona ben kaktüs ve sukulentlerle pek haşır neşir değilim diyordum, şimdi bir sürü bitki aldım.
" Son kalan bitkiler bunlar" dediklerinde hepsi benim ganimet torbama girdiler.

Toplantıya katılan bütün arkadaşlara teşekkür eder, bir başka toplantıda buluşmak üzere diyerek, fotoğrafları bekliyorum.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön