View Single Post
Eski 02-06-2016, 11:23   #2633
ertuğrul 37
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 16-05-2016
Şehir: İstanbul-Kastamonu
Mesajlar: 40
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ihvan Mesajı Göster
Allah razı olsun abicim ya kusura bakmayın belki ben soruları yanlış sordum. Özellikle bir kişinin cevapları yüzünden herkese ön yargılı olarak yaklaştım. Ben 30 yaşındayım abicim 5 yıldır memur olarak görev yapıyorum hem yaş olarak hem çiftçilikle ilgili bilgi olarak burdaki herkese nazaran amiyane tabirle toy sayılırım. Haksız yere kalp kırmalarımı cahilliğime verin. Ama bir kişi müstesna vallahi güneş doğmadan önce gördüm bahsettiğim arkadaşın mesajını onun yüzünden doğru dürüst uyuyamadım çok canım sıkıldı. İnşallah işe başladığım zaman malumat veririm engin bilgilerinizden faydalanmak isterim. Hakkınızı helal edin abi sizin de işleriniz rast gider inşallah Allah hayırlı kazançlar versin selametle...
Sayın ihvan.
Şimdi sorunu buldunuz işte
Siz soruları yanlış soruyordunuz. Siz soru sordunuz , bazı arkadaşlar kendi yaptıklarını ve bildiklerini söyledi. Bu cevaplara , zannetmiyorum, öyle değildir, mühendis arkadaşlar böyle dedi, gibi şeyler söyleyince bu forumun amacı kalmıyor. Bende o yüzden mühendis arkadaşlarınıza sorun dedim. Belki yanlış oldu.

Neyse yapacak bişey yok artık, sağlık olsun.

Yıllık bakım işine gelince, bazı arkadaşlar cevize çok meraklı , gerçekten çok iyi ve masraflı bakım yapan arkadaşlar var.sizin masraflarınız size kalmış bir olay isterseniz sadece su vererek de yapabilirsiniz. Cevizde ayrıntı çoktur.
Şuanda çok sayıda hayallerle kurulmuş ama kaderine bırakılmış bahçe var. Bunları dikenlerde cevizin kolay olduğunu düşünüyordu.

Amaç cevizden para kazanmak, cepteki parayı harcamak değil.
Benim düşüncelerim , ve bildiklerim bunlar. Selametle kalın.

ertuğrul 37 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön