Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jakin
Sn. dongyul evet Mizuna onlar, çok dikkatlisiniz..
Sevgili Mücevher Çalısı, tadına baktığım yuvarlak saksıya tek olarak diktiğimdi.
Buncağızların dokunulmazlıkları var.. İki yaprağını tek başına yedim, salataya karıştırsaydım lezzetini alamazdım..
Sn. dongyul tadı hafif ekşimsi, ağızda çıtır çıtır bir his veriyor, pek baharatlı gelmedi bana, ekşiliği çok hoş geldi..
Bu kadar Mizuna'dan bahsetmişken, tek başına saksıya diktiğim kök çok büyüdü.
Eklenti 612214
Uzun saksıdakiler ise diğerinin 1/4 büyüklüğündeler..
Eklenti 612215
Bunları da tek tek büyük saksılara almam gerekecek..
|
Sn Jakin, tek saksıya aktarıp çok büyütmüş olduğunuz bitki mizuna değil ege turp otu
)Nasıl karışmış araya bilemedim. Uzun saksıdakiler mizuna, yaprak kenarları tıtıklı olanlar.
Turp otunu çiğden hiç denemiştim, hemen tadına bakmam lazım
))