View Single Post
Eski 16-05-2016, 19:08   #305
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cengizildas Mesajı Göster
Sn. SûZ-i Dilârâ, benim sümbülteberler 2 yıldır çiçek açmıyor. Sadece bol köklü yeşillik.
Bu arada, Sn. Adalet Hn., Sn. Jakin, eşim ve ben dün sizin kulağınızı çınlattık. P.tesi günü, Yenice'de Garden Koala'ya gidilecek. Orkide ve çiçekleri görmeye. Sizin ufaklıkların, gelmenize engel olup olamayacağını konuştuk. Bilginiz olsun.
Bunu ben de gerçekten çok isterdim. Hem sizlerle yüz yüze görüşmek hem de çiçek - böcek görmeyi. Mersin ne yazık ki çocuklarla birlikte uzak geliyor. Gitsek bile çocukları on dakikadan fazla zaptedemem, yok kucak, yok su, yok şu yok bu tüketirler beni. Bir de bu sıcaklarda bir onu taşı kucağımda bir öbürünü hem onlar perişan oluyor hem ben, terden, sıcaktan. Sıcaklar, üstüne baş ağrısı yapıyor bende ilaç atmayınca da üç dört gün çekiyorum. Ece'de bronşit var, azıcık terleme ve hava akımına kapılmayla yatağa düşüyor, durumumuz biraz hassas yani.

Tarsus'ta bile şöyle bir yarım saat ufak bir iş için dışarı çıkmaya kalksam tövbe ederek eve dönüyorum, "bir daha sizinle bir yere gitmiycem" diye. Bırakacak anneanne babaanne de yok. Başkasına da ben güvenmem.

Çok dertlendim ama beni çocuk büyütenle beraber en iyi tek başına ikiz büyüten anlar. Daha çoook içimi dökerdim ama sizi sıkmam istemem.

İnşallah sonbaharda havalar biraz serinlerse duruma göre bakarız. Ben de sizinle ve Nadide hanımla, fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla Jakin ve artık ağaçlar.net'in ablalarından olmuş Adalet ablamla tanışmayı çok isterim.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön