View Single Post
Eski 22-08-2007, 17:55   #111
Billur Korkmaz
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Gelelim penelophe'nin sorularına:

1. Suyuna şeker koyuyoruz ki kısa sürede turşu salya sümük yumuşayıp kendini salmasın diye, kısacası kütür kütür ve sapsarı olsun ..

2. Bu bir itiraf, kereviz kokusunu hiç sevemedim turşuda her nedense, pamuk ipiliğiyle bağlarım patlıcanları.. Maydanoz sapıyla denedim, beceremedim..

3. Sakın lahanayı haşlamayınız, tüm sebzeler çiğden olmalı!..

4. Turşu forumunda 81 no lu mesajımda yazmıştım, 5 litrelik CAM kavanoza 2 litre su yetiyor. Hazırladığımız su sayesinde üstünde hiç beyaz köpüklenme olmuyor.

5. Hem limonsuyu hem sirke olması bence çok mantıklı ve eminim daha leziz bir sonuç alacaksınız. Aynı anda limon dilimleri koymanıza bile gerek kalmayacaktır.


Düzenleyen Billur Korkmaz : 22-08-2007 saat 19:11
Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön