View Single Post
Eski 27-03-2016, 17:16   #300
lonelywarrior40
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 18-02-2016
Şehir: İzmir
Mesajlar: 15
Sayın Alaoğlu, merhabalar öncelikle.

Gerçekten kaktüs edinme ve çeşit bulabilme konusunda çok doğru söylüyorsunuz, çiçeklilere hiç girmiyorum ki yapay çiçek yapıştırılmışları hiç alamıyorum malesef. Çünkü biliyorum ki çıkartsam dahi izi kalacak zamanla formunda...

Diğer bahsettiğiniz iki yöntemin ikisini de yapamadım ben Yani çekiniyorum, ne isteyebiliyorum ne de sağından solundan çelik alabilir miyim diyebiliyorum... Bunu demek vallahi ölüm bana, bir türlü çıkmıyor benden; çıksa belki de daha farklı olabilir iyi yönde Ayrıca o kadar enteresandır ki, gerçekten çok bilgili ve bu kulvarda ilerlemiş insanlara bakıyorum; ki buradaki hedefim sadece şuana dek muhatap olabildiklerimdir sakın kimse yanlış anlamasın, sadece 1 kişi bana yardım etti. Onun verdiği bilgilerle bugünkü gelişimime sahibim. Halbuki; paylaşılsa, takas edilse, yahut işte konuşulsa ve yardım edilse yeni başlayanlara o kadar güzel olur ki İnternet üzerinden almış olduğum 12 türün 6sını daha 3 hafta evvel gece/gündüz sıcak farkından dolayı yanmasından mütevellit kaybettim Hamdolsun hevesimde kayıp yok ama insan üzülüyor tabi.

Samimiyetinizin değeri pahal biçilemez nezdimde, çok teşekkürler... Umarım yakın gelecekte çok daha güzel seviyelerde karşılaşırız sizinle tekrar, canı yürekten dilerim bunu.

lonelywarrior40 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön