View Single Post
Eski 24-03-2016, 06:17   #65
loveforlife
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas Mesajı Göster
Sevgili loveforlife şaka yapıyorsun, doğa sevgisi terör korkusunu yener... Başka şehirlerde olan üyeleri anlıyorum. Ama İstanbul'da olan, çok güzel bahçe ve teras fotoğrafları paylaşan arkadaşlar sizlerden katılım niye yok. Paylaşacak bir şeyiniz mutlaka vardır.. sevgi, sohbet, bilgi, bir dal veya tohum..
Sevgili Sabihas,

Terör korkum kesinlikle yok, baştan söyleyeyim. Aksine burada bunun dillendirilmesi üzüyor beni. Daha önce de dediğim gibi yazımızda varsa bir şekilde bulur, sebep herhangi bir şey olabilir. Ben agaclar,net'in tüm toplantılarına katılma gayretinde olan ve bundan da sonsuz keyif alan biriyim, bilen bilir. Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok, beni görmediğine üzülecek olanın da, gördüğünde rahatsız olacak olan da olması gayet normal. Dediğim gibi ben dostlarım için orada olacağım.

Bir konuda çok kırılmıştım, o yüzden listeden adımı çıkarılması talebimi belirttim. Talebimi Sayın Kelebek Çalısı göz ardı etmemiş sağ olsun. Yalnız bu arada asla kıramayacağım insanlardan Sevgili Güler Abla ile görüştük ve orada onunla ve beni seven bir sürü güzel insanla olma konusunda ikna etti beni.

Ben dostlarım için, hiçbir şeyi umursamadan orada olacağım. Bu sayının bu kadar az olduğuna da inanamıyorum. Hadi dolsun artık bu liste...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön