View Single Post
Eski 02-03-2016, 10:09   #1297
Batı Rüzgarı
Ağaç Dostu
 
Batı Rüzgarı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-09-2015
Şehir: Ankara
Mesajlar: 706
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hobiciakvarist Mesajı Göster
Bu sabah deliye döndüm! Dün ben okulda iken kargalar balkonumu basmış! Bütün ektiğim laleleri bir güzel sökmüş, saksılarımını devirmiş, müge filizlerini yemeye çalışmış parçalamış ve sökmüş. Dün gece balkonu kontrol etmedim yorgun olduğumdan olayı, sabah okula gitmeden bir bakayım dedim ve başımın üstünden kaynar sular döküldü...

Bu kargalar neden böyle? Neden bu kadar fazla'lar (bizim Güngören'de her 10 kuştan 7si karga) ve neden belediye bunlara bir çözüm bulmuyor? kafamda böyle düşünceler geçti bir an... Tabi sinirin etkisi sanırım yoksa Belediye ne yapsın (çöpleri daha iyi toplamak ve muhafaza etmek dışında...)

Neyse, şimdi hepsini tekrar ekeceğim artık ama müge'ler toplar mı kendini bilemedim. Kökleri tamamen kurumuş dışarda kaldıklarından dolayı sanırım, birkaçtanesinin de filizi kurumuş/parçalanmış... Offf ya offf düşündükçe deli oluyorum!
geçmiş olsun öncelikle
kargaların yaptığından eminmisiniz başka tür bir kuş yapmış olabilir mi?

aslında geçen yaz benim de başıma böyle birşey geldi.gerçi pek fazla bir tahribat yoktu bi soğanı dışarı çıkarıp bırakmış ne amaçla yapılmış anlamadım.
muhtemelen açlıktan dolayı yapıyorlar. belki bi kaç ekmek kırıntısı bunu engelleyebilirdi tabi böyle birşey olacağı kimsenin aklına gelmez ki önlem alınsın...

Batı Rüzgarı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön