View Single Post
Eski 04-02-2016, 22:03   #37
musk
Ağaç Dostu
 
musk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 660
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sinbas Mesajı Göster
Aşağıdaki karşılaştırmaları incelersek, Samsung ları 16 mp de sabitlemişler gibi ve artırılabilir hafızaları da yok. tek üstün özellik olarak 4,5 G görülüyor daha 3 G yi kullanmadım 4,5 olmasa da olur.
Benim için fotoğraf makinesini ayrıca taşımak istemeyenlere de piksellik. zoom, gece çekimlerinde ki ve hareketli pozlarda netlik, Elbette uzun süre giden pil, hızlı şarj, hızlı pozlama.

Aslına bakarsanız android sisteme hiç bulaşmak istemem ama bu gidişle mecbur kalacak gibiyim.

Nokia Lumia 1020 de pazarlık ta anlaşamadık, nesli tükenmiş bir telefon olduğu için sırf kamerasının hatırana alabilirdim eğer istediğim fiyata biraz olsun yaklaşsalardı.

Nokia 950 XL i düşünebilirim ama henüz Ülkemizde satışa sunulmadı, teknik özellikleri tatmin edici olmakla beraber, win10 kullanmasıyla da benim için cazip görünüyor.


Ürün Karşılaştırma
söyle bi karsılatırmalara baktım.
Öncelikle size şunu söyliyeyim. Çok pixel demek, çok iyi resim demek asla değil. Bu işte lensin , kullanılan çipin, resim işlemcisinin, fotoğraf softwareinin çok onemli işlevleri var.
Androidden bence korkmanıza hiç gerek yok. Android sistemde her türlü programı (ücretli) bu işleri biraz incelerseniz ücretsiz olarak rahatlıkla kullanma şansınız var.
Sony xperia 0.4 " daha büyük ama diğerinden çok daha ağır. kullanmadım bilgim yok.
Ek hafıza meselesine gelince 32 GBı telde kolay kolay dolduramazsınız. Diyelim doldurdunuz. Alırsınız bir usb mini flash disk takarsınız resim ve videolarınızı oraya yedeklersiniz. Evet taşımak külfet diyebilirsiniz. Ama 1.5 cm boyu olan flash diskler var artık.

Ben yine size, gidin düsündüğünüz telleri kullanıp fotoğraf çekerek gözünüzle sonuçları görün derim.

musk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön