View Single Post
Eski 22-01-2016, 18:59   #1283
Muda
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,802
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Binbirçeşit Mesajı Göster
Ben içerde bakıyorum ortancama .şuan böyle şimdiye kadar bi aksılık yaşamadık umarım .yaşamayızda.sabah öglen akşam açık bi hava akımı olsun diye camı açıyorum .sulamasını hafta bi yapıyorum çok fazla güneş almıyo.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Binbirçeşit Mesajı Göster
Nası bi.iş bir haftadan fazla süresir fotograf yuklemeye çalışıyorum olmuyo.kimse sorulara cevap vermıyo.bir admin yokmu burda insan bi bilgi bi bişey söyler.nası bi site anlamadım.çok canım sıkıldı.çiçejlerimle ilgili sorunları paylaşamıycaksam ne ye yarar.

Siz öncelikle 43 sayfayı baştan başlayarak okuyun isterseniz. Olabilecek her duruma göre daha önce farklı arkadaşların ne sorular sorduğunu, sorulara verilen cevapları, resimleri gelişim durumlarını gördüğünüz zaman sanırım sormayı düşündüğünüz, sorduğunuz bütün kafanıza takılan problemlerin cevabını en iyi şekilde belgesel tadında öğrenmiş olacaksınız. Aynı şeyleri daha önce saksıda lavanta vs. açmış olduğunuz konu başlıklarında da deneyin. Oldukça çok bilgileneceksiniz. Biraz da uygulama yaptığınız zaman çiçek almaya gittiğiniz çiçekçilerin çoğunun bile sizden daha fazla bir şey bilmediğini, özel konuları en ince detayına kadar öğrendiğinizi göreceksiniz. Biraz okuyarak, resimlere bakarak kısa bilgi olmasa da ayrıntılı, ince noktaları öğrenebilirsiniz. Hala bilmek istediğiniz bir şey olursa resimli ve ne istediğinizi bilen şekilde yazarsınız. Bilen arkadaşlar da yardımcı olurlar.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön