View Single Post
Eski 22-01-2016, 10:10   #56
malbman
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,600
Tüm talepleri karşıladığım tohum paketlerini dün gönderdim. Evimiz şehir merkezine uzak olduğu ve ben de evde çalıştığım ve merkeze çok sık inemediğim için, eşimden tohumları kargoya vermesini rica ettim. Adresi de Sayın MeyveliTepe'nin ilk başta yazdığı yerden kopyalayıp yazdırdım ve anlaşma kodunun mutlaka yazılmasını, firmanın birkaç ilde şubesi olduğunu bu nedenle İstanbul adresi olmasına çok dikkat edilmesi gerektiğni sıkı sıkıya tembih ettim.

Eşim de bu işi doğal olarak sekreterine aktarmış. Sağolsun kızcağız en azından İstanbul adresine göndermeyi başarmış ama anlaşma kodunu yazdırmamış. Bunun yanı sıra, kargo görevlisinin biz fiyat göremiyoruz bahanesini de kabul ederek gönderi ücretinin ne kadar olduğunu da öğrenememiş. Ayrıca makbuzda göreceğiniz gibi takip numarası falan da yok.

Anlayacağınız, kargo muhtemelen doğru adrese gelecek ama anlaşmalı mı gelir yoksa normal kazık ücretle mi gelir (daha bir hafta önce İstanbul'dan bir arkadaşımın gönderdiği yarım A4 boyutundaki bir belgeye 16 TL ödedim), işin o kısmından emin değilim. Eğer normal ücretle gelirse anlaşmalı kısmın üzerinde kalan miktarı ödemek isterim.

Sevgilerimle

Eklenen Resimler
 
malbman Çevrimdışı   Başa Dön