View Single Post
Eski 21-01-2016, 16:25   #477
Muda
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,802
Arkadaşlar dev balkabağı yetiştirmek için süt yani kalsiyum kullanımı deneyen oldu mu. Ben google çevirinin tam olarak anlaşılamasa da süt kullanıldığı yönünde bir bilgi okudum. bu şekilde bir deneme yapan var mı ? Olma ihtimali var mı? link aşağıda. Çeviriyi de ekliyorum.

Growing Pumpkins With Milk

Fed Pumpkins Milk: Süt İle Dev Kabak Nasıl Grow öğrenin

Dev-kabak Tarafından Görüntü annrapeepan
Amy Grant

Ben çocukken, yaz sonunda devlet fuara gidiş ileriye baktı. Gıda, sürmek, tüm hayvanlar severdi, ama çoğu görme konusunda feryat şey dev kabak kazanan mavi kurdele oldu. Onlar inanılmaz (ve hala). Genellikle böyle büyük boyutu elde etmek olduğunu belirtti, bu leviathan kazanan yetiştiricisi, onlar kabak sütü ile beslenen. Bu doğru mu? Kabaklar çalışmak büyümeye süt kullanılarak mı? Eğer öyleyse, nasıl dev süt beslenen kabaklar büyür?

Süt ile Büyüyen Pumpkins

Eğer süt ile kabaklar besleme konusunda bir arama yaparsanız, kabaklar büyümeye süt kullanarak doğruluğuna ilişkin yaklaşık 50/50 bölünmüş bilgilerin yeraldığını bulacaksınız. Süt kalsiyum en çok lanse olmak, vitaminler ve mineraller var. Çoğu çocuk onları güçlü ve sağlıklı büyümek yapacak düşüncesiyle içmek sütü verilir. Tabii ki, inek sütü gerçekten çocuklar için çok iyi olup olmadığı üzerinde bazı dissention, ama konuyu dağıtmak.

Kabaklar kalsiyum ve diğer mikro ihtiyaç göz önüne alındığında, bu süt ile büyüyen kabak kesinlikle onların büyüklüğünü artırmak olacak bir hayır beyin gibi görünüyor. Bu durumda, süt ile kabak beslenme fikri ile bazı sorunlar var.

Ben evin herhangi bir çocuk yok, ancak her şeyden önce, ben bir kuduz süt tiryakisi var. Bu nedenle, ne kadar süt maliyetlerinin çok farkındayım. Gibi sıvı gübreler balık emülsiyonu, yosun gübre, kompost veya gübre çay, hatta Mucize büyümek tüm kabak asma içine ve önemli ölçüde daha düşük maliyetle kalsiyum ve mikro katacak.

Bir kabak süt beslerken İkincisi, en yaygın yöntemlerden biri asma bir yarık yapmak ve bu yarığın içine süt kabından bir esneklik malzeme besleme gereğidir. Burada sorun, herhangi bir yaralanma gibi, hastalık ve zararlılara karşı artık açıktır, sadece asma yaralandı olmasıdır ve.

Son olarak, hiç şımarık süt kokuyordu? Sıcak güneşin altında yaz sonunda süt kabı koyarak deneyin. Ben yağma uzun sürmez bahse girerim. Ugh.

Nasıl Dev Süt Fed Kabak Grow

Ben dev kabaklar sütü hem olumlu hem olumsuz yorumlar okudum beri, sana araçları ve meraklı bir zihne sahip olmadığını varsayalım, süt besleme ile kabak Goliath büyüyen denemek için eğlenceli olabilir. Yani, burada dev bir süt beslenen kabak büyümeye nasıl.

Reklâm


İlk olarak, büyümek istiyorum Kabak çeşitli seçin. Bu ise "Atlantik Dev" veya "Büyük Max." Gibi bir dev çeşitli bitki mantıklı tohumdan kabaklar büyüyen, kompost veya kompost gübre ile tadil edilmiştir tam güneş bir nokta seçin. 18 inç çapında ve 4 santim boyunda bir tepe yapın. Tepenin bir inç derinliğinde, dört tohum ekmek. Nemli toprak tutun. Fidan en güçlü bitki dışarı ince uzun boylu yaklaşık 4 santim, zaman.

Meyve greyfurt büyüklüğünde olduğunda, tüm şube ancak sağlıklı numune büyüyor birini kaldırmak. Ayrıca, kalan asma başka çiçekleri ya da meyve kaldırın. Şimdi kabak yem süt hazırız.

Bu eşit çalışmalıdır kullandığınız süt, tamamı veya% 2 ne tür önemli görünmüyor. Bazen insanlar hiç süt ama su ve şeker karışımı kullanmayın ve hala kabak beslenme süt bakın. Bazı insanlar süt şeker ekleyin. Bir süt sürahi veya Mason kavanoz gibi bir kapaklı kap kullanın. Gerçek fitil veya süt emer ve kabak kök içine filtreler bir pamuklu kumaş ya esneklik malzemeyi seçin. Kabın kapağı içine bir delik fitilleme malzemenin genişliği punch. Süt kabı doldurun ve delikten fitili beslemek.

Keskin bir bıçak kullanarak, seçilen kabak asma alt sığ bir yarık kesti. Çok dikkatli ve yavaşça, yarık içine süt kabının içinde fitil kolaylığı. Yerinde fitili tutmak için gazlı bezle yarığı sarın. Bu kadar! Artık süt ile kabak besleniyor. Gerektiği gibi süt kabı doldurun ve aynı zamanda kabak haftada düzenli sulama bir inç ver.

Bir daha da kolay bir yöntem sadece "su" kabak bir bardak süt ile her gün.

O sizin için şans en iyi kabaklar beslenme süt. Aramızda şüpheliler, hep garantili mavi kurdele kazanan duymak sıvı şelatlı kalsiyum, var!

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön