View Single Post
Eski 16-08-2007, 07:12   #19
ephesos
Ağaç Dostu
 
ephesos's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-02-2007
Şehir: Çaycuma/Zonguldak-Pendik/İstanbul
Mesajlar: 808
Bambuyla uğraşan tüm arkadaşlar , kimse sizin balkonunuzda , evinizin bahçesinde , seranızda bambu yetiştirmenize karşı değil anlayamadığınız nokta burası arkadaşlar.

Mualif olduğumuz nokta ülkemiz çifçisinin eğitim durumu ve modern tarıma olan ilgisi ortadayken bambunun memleketi kurtaracak bir yolmuş gibi gösterilip , daha bitki tanınmadan açık alanlarda tarımöına teşvik edilmesi , olay burada.

Sayın noreks kimse sizin eğitim durumunuzu falan aşağılamadı hiçbir yazıda .
Sayın Faruk Bey birleşmiş milletlerin desteklediği bir çok tarım ürünü var onlar destekledi diye bambunun Türkiyede yetiştirilmesi uygundur anlamına mı geliyor.İngilizce bilmeyen arkadaşlara dokundurmuşsunuz ya siz bildiğinize göre daha neleri neleri desteklediğini gayet iyi bilirsiniz. Keşke engin bilginizi ve ülkemizde bilimsel anlamda denenmemiş yöntemleri engin çeviri yeteneğinizle burada yayınlamaktansa memleketin çifçisinin işine yarayacak konuları çevirseniz esasen bu forum çeviri yayınlama yeride değil zaten .

Son olarak bambu sever arkadaşlar sizin deneysel çalışmalarınıza kimse karşı değil endişeleri olan arkadaşlar endişelerini belirtti kimse sizin eğitim seviye ve kültürünüze uygun lisanla söylediğiniz "yassah" söylemini kullanmadı yanlızca yasalardan bahsetti.
Kolay gelsin.

ephesos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön