View Single Post
Eski 04-12-2015, 07:27   #113
tarku
Ağaç Dostu
 
tarku's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2010
Şehir: konya
Mesajlar: 963
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İ.Yılmaz Mesajı Göster
Meyve suyu fabrikaları adına primle çalışan komisyoncular 2 tlden aldılar geçen yaz. Gelecek sene ne olur bilemem ama sen okuduğunu anlamakta zorlandığın için sanırım, benimle pazarlık yapmaya kalkmışsın ben toptan vişne alacak olsam kendi memleketimde yeterince var zaten..


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İ.Yılmaz Mesajı Göster
Ayrıca kendin söylemişsin en son 1.90 dediler diye demekki fiyatlar yöreden yöreye farklılık gösterebiliyor siz temmuz 15 te başlıyorsunuz sanırım hasata bizim burda temmuzun sonunda başlar hasat belki geç hasat edilmeside fiyatı arttıran bir etkendir. Kendi yörenizin şartlarıyla benim söylediklerimi yargılamaya kalkmışsın neyse sendeki bu kafayla çok sağlıklı bir fikir alışverişinde bulunabileceğimizi zannetmiyorum en iyisi bu saçma tartışmaya son vermek. Haa illede bana vişne satmakta ısrarlıysan ve nakliye bedelini gözden çıkarıyorsan vişne zamanı burdaki piyasa koşullarından seni haberdar edebilirim belki bana satamazsın ama burada vişne toplayan firmalara satabilirsin..

Merhaba, Üretici değilsiniz ve kulaktan dolma bilgilerle fikir beyan ediyorsunuz. Yazdıklarınızdan bir konu da hemfikirim, sizinle konuşmak gerçekten anlamsız olacak. İyi günler...

tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön