View Single Post
Eski 24-11-2015, 22:16   #165
pin@r
Ağaçsever
 
pin@r's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-07-2015
Şehir: Antalya
Mesajlar: 58
Merhaba,
Benim bir sorum olacak. Bir kaç aydır sirke yapmaya uğraşıyorum ama başaramadım. Kombu mantarını sirke anası dediğimiz oluşuma benzettiğimden bir deneme yaptım ve üzümde denedim.Ufak bir parçayı ezdiğim üzümlerin içine attım. Üç hafta sonra üzerinde jelimsi tabakada oluşmaya başladı. Şimdi süzdüm ve jel gibi oluşmaya başlayan oluşumu da içine attım. Tadı bildiğimiz sirke oldukça da keskin. Aceba benim bu şekilde kombu mantarını kullanmamın bir zararı olabilir mi? Yaptığım bu sirke kullanılabilir mi? Bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa memnun olurum.

pin@r Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön