View Single Post
Eski 26-10-2015, 19:31   #5
YeniBON
Ağaç Dostu
 
YeniBON's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-10-2011
Şehir: BANDIRMA
Mesajlar: 272
Fuar davetiye talepleri ve ve gönderimleri.

Arkadaşlar Çiçek Fuarına katılmak ve davetiye almak isteyen arkadaşlar için aşağıdaki basit şartlarını belirttiğim uygulamanın herkes için kolay, zahmetsiz ve ucuz olduğunu gördüğümden liste tespiti için çalışmayı başlatıyorum. Geçen sene de benzeri bir uygulama yapmıştım.

1-) Fuara katılmak isteyen üyelerimiz kullanıcı adlarını ve yanına parantez içinde istedikleri davetiye sayısını bu mesajın altına sıra numarası koyarak yazacak.

2-) Bu işlemden sonra üyemiz kullanıcı, gerçek ad-soyadı, telefon numarası ve adresi özel mesajla bana gönderecek.

3-) Davetiyelerin ilk gönderim tarihini bana gelen talep listesine göre ben tespit edeceğim. Gönderim tarihini paylaşacağım. Ve gönderi bilgilerini size mesajla ileteceğim. Sonra ki taleplerde de benzeri bir uygulama yapacağım.

4-) Davetiyelerin gönderimini Yurtiçi Kargo ile ADRES TESLİMİ - ALICI ÖDEMELİ olarak yapacağım. Bugün görüştüğüm Acenta Yetkilisi STANDARD DOSYA gönderiminin yukarıda ki şartlarla en fazla 12.50 TL. tutacağını belirtti. Tabii bu İstanbul Bölgesi için. Ücret bu rakamın daha altıda olabilir, daha üstü de. Alıcının adresine bağlı olarak değişiklik gösterecektir.

5-) Bu çalışmalar sonrası içinde, istekte bulunup davetiye gönderdiğim arkadaşlar kargoyu almaz, geri gönderirlerse isimlerini de burada paylaşacağım.

Tabii bu arada davetiyeleri bana gönderen CYF Fuarcılık A.Ş. ve Pazarlama Md. Mustafa Beye teşekkür ederim. Fuarla ilgili sorularınızı da Flower Show Istanbul linkinden kendilerine yöneltebilirsiniz.
Bol çiçekli günler dilerim.

Bu başlık altında lütfen sadece davetiye talebi için yorumda bulunun. İsterseniz farklı bir başlık altında yorum yaparsınız. Başka türlü talepleri doğru alma ve takip etme imkanım olmayacak.


Düzenleyen YeniBON : 27-10-2015 saat 10:43 Neden: Eksiklik var.
YeniBON Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön