View Single Post
Eski 25-10-2015, 17:14   #913
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Mutlaka çok güzel olur sevgili Ozlem A, bu gün denerim.
Kırmızı soğanı biz de çok tüketiriz bilhassa balık yanında.
Soğanı soyduktan sonra dörde böl ve parçalara ayır, kayık kayık olan her parçanın iç zarını çıkartıp çukurca bir kaseye koy ve üzerlerine bol limon suyu ilave et. Limon sulu sulu her parça leblebi gibi yeniyor ve balık yanına da çok yakışıyor.

İnanmayacaksın bak şu an öyle istedi ki canım, ağzımın suyu aktı. Hiç üşenmeden bir iki dakikada hazırlayacağım, dedim ya leblebi gibi yeniyor, hem yazar hem de yerim.
Bir kaç dakika sonra fotoğrafı da gelir..... dermişim.

Name:  IMG_7420 (600 x 450).jpg
Views: 338
Size:  46.8 KB

(birdenbire masadan kalkıp da mutfağa girip soğan soyduğumu gören eşim, başladı gülmeye " valla sen normal değilsin" diyor.
Hehh heee yeni mi anlamış.)

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön