View Single Post
Eski 21-10-2015, 21:33   #2199
Kudret Tezel
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Haklısınız İsmail bey. Bir şeyi severek yapıyorsanız vaktin nasıl geçtiğini anlamak mümkün değil. Terasta bile vakit yetmiyor ALLAH size ve serası olan bütün arkadaşlarıma kolaylık versin. Ancak şunu hatırlatmakta fayda sera içindeki sistem önemli sağlam arızasız düzgün çalışan bir sistem bitkilerle uğraşmaya zaman tasarrufu sağlar. oda zevklidir . Ancak arızalarla eksiklerle noksanlar la uğraşmak insanı gerçekten yorar ve bir süre sonra angarya gelir. Kavunları ekince arka plana çelik hasırdan dikine bir ağ askı düşündüm ama işlerin yoğunluğundan yapamadım. Kavunlar büyümeye başladı malumunuz sizin kabaklar gibi kavununda dalı yaprağı büyükçe hepsi birbirine karıştı dur biraz temizleyelim derken kavunların ana dallarını da kestiğimiz oldu. Şaka gibi ama gerçek. Bu dalgınlık veya dikkatsizlik değil sistemin hatasından kaynaklanıyor. İşte o zaman işin tadı kaçıyor kendi haline bırakıyorsun zevki kalmıyor. Serada da öyledir eminin çalış çalış iş bitmeyince bir süre sonra angarya gelir.
Sera içindeki kabak toprakta mı yetişiyor. Yoksa başka bir sistem mi kurdunuz. Resimlerini paylaşırsanız memnun oluruz. Bu arada çilekleri de görmüş oluruz.
Demek artık bu taraflara gelecek vakit yok anlaşılan. Gönüller bir olsun.Elbet bir gün hasret gideririz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim herkese kolay gelsin.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön