View Single Post
Eski 08-08-2015, 22:50   #2347
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Laleci_03 Mesajı Göster
Şükürler olsun Akçabardak ablam, nihayet döndün bize, Hoşgeldin evet biz seni çok merak ettik, özledik belki de çok evhamlı davrandık ama sen bunlara değersin ablam, senin o eşsiz yorumların, rengarenk paylaşımların paha biçilemez ki... gerçi biraz buruk bir şekilde dönmüşsün buralara ama inşallah sana o kalabalık ve neşeli ortamı tekrardan sayfanda oluşturup aratmayacağız, tabii ki sevgili evlatlarının, torunlarının yerini tutamasak da yaparız bir şeyler artık biz kez daha hoşgeldin diyerek, çekileyim ben...
Döndüm döndüm sevgili kardeşim, Hoş buldum, ben de hem sizleri hem de sizin o tatlı tatlı yazışmalarınızı çok özledim, aramızda kalsın ama özlenmek çok güzel bir duyguymuş şimdi daha da iyi anladım... Ah ah ne diyeyim ben şimdi kendime yaa, çok kızıyorum sizi bukadar çok merakta bıraktığım için ama belki yeni paylaşacaklarımla kendimi tekrardan af ettirim umarım.

Evet bu günüm biraz buruk geçti ama alışacağız artık mecburen... sizlerin sayesinde neşem tekrar yerine geleceğinden eminim, görüşmek üzere sevgilerimle.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön