View Single Post
Eski 14-07-2015, 12:22   #45
celalim01
Ağaç Dostu
 
celalim01's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-09-2013
Şehir: adana-kozan
Mesajlar: 2,212
Köpeğim vardı. Hemde cins bir köpekti. Önceden uzak bir köye göreve gittiğimden. Eşimde belediyelik bir yerde görevliydi. Mahallenin çocuk demeye şahit ister tipleri taşlarla vurmuşlar. Hemde bahçede bulunan yavru köpeğe.

Hiç dışarı çıkmıyordu. Kızım adını köpüş koymuştu.Baktım hayvanı öldürecekler mecburen başkasına verdik. Şimdi kocaman olmuş.Köy yakınlarında yaşıyor. En azından hayvanı kurtarmış olduk. Şuan ki değeri 5 milyar diyorlar.

Bir dahada köpek almayı düşünmedik.Kedimiz Keriman zehirlendi öldü.Yavrusu çok küçüktü. Bir tanesini bulmuştuk.20 gün bakmaya çalıştık. Şırınga ile besledik süt içemiyordu. Daha öğrenmemişti. Annesi öldüğünde kızım ağladı ve ateşlendi günlerce. Yavru kedi ölünce kızıma söylemedik. Bir çocuğun arkasına takılıp gitmiş biz okuldayken ,orada ona bakarlar biz okulda olunca bakamıyorduk dedik.

Çocuğa mecburen yalan söyledik. Başka yol bulamadık. Muhabbet vardı onuda teyzesine verdik. Alerjim nedeniyle ilgilenemedim. Şimdi bahçede sadece arı ve tavşanlar var. Bahçeye başka bir kedi, köpek hiç birini sokmuyorum artık. Başka kediyle ilgilenemem. Ne çocuğumun üzülmesine izin veremem bir daha. Tekrar alışmasın başka bir hayvana.

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön