View Single Post
Eski 16-06-2015, 18:24   #13
Yozgatlı
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 13-06-2015
Şehir: Yozgat
Mesajlar: 18
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adam58 Mesajı Göster
Çok güzel bir plan ve imkansız değil. Fakat bu planı hayata geçirmeden önce bu imkanların bazılarına sahip bir ailenin yanında bir yaz geçirmeniz sizi başkalarının anlattıklarından bin kat daha fazla fikir sahibi yapacaktır.
Dedemin 1000 tane bodur elmasıyla epey vakit geçirdim arılarıylada uğraşıyorum ara ara teşekkür ederim önerileriniz için.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hosseda Mesajı Göster
İmkanlar zorlanarak ( gerekirse borçlanarak) tarlayı satın almak... Öncelik bu olmalı. Köylük yerlerde dahi her yıl katlanarak artan fiyatlar söz konusu çünkü g.menkulde...

Gerisi gelecektir bu azminizle... Yaş çok müsait...Allah sağlık versin yeterki.
İlk önce bende bir tarla ve ev yapmak niyetindeyim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhank Mesajı Göster
sahil kenarı ve ya ılıman iklim olan bir yer tercih etmelisin
yani yozgattan vazgeç
İklim kışları çok sert yazları ise fazla kurak
Burada dönümü 2bin liraya çok güzel araziler var. Yozgat merkezde düşünmüyorum ben yerköyde düşünüyorum yaklaşık 10 derece ısı farkı var.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan Mesajı Göster
Umarim basdlayabilirsiniz, sonrasi gelir. Yozgat yerine Ege taraflari daha iyi olabilir, Didim, Milas yakinlari sulu arazi hatta icerisinde zeytin olanlar ucuz, gidip yerinde ararsaniz metrekaresi 10-15 Tl bedelle bulunuyor. Sera icin kredi var, elektrik icin ve kuyudan ruzgar enerjisi ile su cekmek icin tesvik var. Sirasi gelsin konusuruz.
Saglicakla kalin
Dönümü 15 bine geliyor ben 20 dönüm falan bir yer almayı planlıyorum buda epey yüklü bir mebla oluyor. Karabük tarafları hakkında ne düşünüyorsunuz.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan Mesajı Göster
Unutmadan yazayim, tavsani unutmayin, hem eti var, yenebiliyor ve satilabiliyor, hem kurku satiliyor. Sus tavugu da para ediyor yumurtasi tanesi 10-15-20 TL gidiyor, Yetistirilmeleri cok vakit almiyor.
Teşekkür ederim tavşan ve süs tavuğuda sürümüzde olacak inşallah.

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yozgatlı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön