View Single Post
Eski 14-06-2015, 16:27   #146
gokcegokce
Ağaç Dostu
 
gokcegokce's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-03-2012
Şehir: Denizli
Mesajlar: 963
Sayın Resulgur, kendimi bildim bileli hep kuşum oldu. Muhabbet bakımda daha deneyimliyim diyebilirim. Yaklaşık 2 senedir de sultan papağanlarım var. Artık onların nelerden hoşlanıp nelere sinir olduklarını anlayabiliyorum. Ancak anahtar kelime onları oldukları gibi sevmek çünkü anladığım kadarıyla hepsinin de ayrı ayrı karakterleri var. Kimisi çok canayakın, kimisi inatçı, kimisi meraklı, kimisi ise biraz uyuz.

Sayın Lusoari, en azından bir kere ve bir tanesi yaşayabilseydi... Tek isteğim onların bir bebeklerini görebilmekti ama anlaşılan bizim kız pek anne olmak istemiyor. Benim inadımın kaynağı da ilk sayfalara bakabildiyseniz ilk kuluçkalarında bir yumurtadan yavrumuz çıktı ama yaşayamadı. Onun yumurtadan çıkış çabasını görüp sonra da öldüğünü görmek beni çok üzdü. En azından bir tane yaşayan yavruları olsa çok mutlu olurdum. Ama zorla da güzellik olmuyor tabi napalım. Kendi yavrumu sevicem ben de.

Sevgili Milla yeni eviniz hayırlı olsun. Sizin bebişlerinizle avunuyorum ben de. Sağlıklı olduklarına çok sevindim. Güle güle büyüsünler...

Sevgiler herkese...

gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön