View Single Post
Eski 06-08-2007, 11:33   #26
mkorayt
Ağaçsever
 
mkorayt's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-12-2006
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 72
Çiçek yaklaşık olarak bir senedir bizde ve geldiğine bunun yarısı kadardı.Evde 2-3 kez yer değiştirdi ama son yerine aldığımda farkedilir bir canlanma gösterince bir daha kıpırdatmadım.

Kalorifer peteği sorun yaratmıyor hiç.Ama en üst kat olmamızdan dolayı çok aman aman yanmıyor kaloriferler.Yani çiçeğe vuran bir sıcak mevcut değil.

Saksı değiştirmeyi bu baharda düşündüm ama o kadar güzel ve hızlı büyüyordu ki açıkcası korktum.Üzerindeki çiçekler geçince sonbaharda çok değil biraz daha büyük bir saksıya almayı düşünüyorum.

Tüm gün aydınlık olmasına rağmen özellikle akşam güneşini güzel alan bir yerde.Sanırım tül perde de bir nevi filtreleme yaparak güneş ışığının zarar vermesini engelliyor.

Valla size komik gelecek belki ama eşime sevgililer gününde aldığım bu çiçek yanındaki çiçekler ne zaman çiçek açarsa,birden yeni çiçekler vermeye başlıyor.

Artık kıskanıyor herhalde diye düşünüyorum İşin esprisi bu tabi ama düzenli vitamin takviyesinin (özellikle küçük saksılarda) önemli olduğunu düşünüyorum.

Görüşmek üzere...

mkorayt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön