View Single Post
Eski 24-05-2015, 20:52   #750
leventali
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-08-2013
Şehir: Mersin
Mesajlar: 617
Gübre Ortaklaşa Alımı Hakkında...

Herkese hayırlı geceler,

Öncelikle tüm arkadaşlardan uzun süre sessiz sedasız kaldığımdan dolayı özür dilerim. Uzunca bir süredir inzivaya çekilmiştim. Hatta böyle bir organizasyonu yapmayı düşünmekten bile vazgeçmiştim. Buradaki üyelerle ya da tanıştığım insanlarla alakası yok ama tüm hayatımda incinmediğim kadar incindim. Anca toparlanabildim. Hem maddi hemde manevi olarak...

Ancak söz ağzımızdan çıktı yerine getirelim.

Potasyum Nitrat,
Kalsiyum Nitrat,
Magnezyum Sülfat,
Potasyum Sülfat,
Mono Potasyum Fosfat,
Amonyum Nitrat,
Demir Edda

Bu ürünlerin ve içine koyup göndereceğim kovaların, poşetlemelerin vs. toplamı 550 TL tutuyor. Kargo bedelleri hariç. Kargoyu nakliyat ambarı aracılığıyla göndereceğim için normal kargolardan ucuz olacaktır. Yeni fiyatlarını almasam da 15-30 tl arasında olur mesafeye göre.

Her zamanki gibi Sayın Kızıltan'ın tarafıma hibe ettiği ve isteyen amatörlere ücretsiz olarak göndermemi istediği diğer elementleri de hassas teraziyle tartıp göndereceğim. Tabi yine ücretsiz olarak.

Sistem şu şekilde işleyecek.

1- Gecikme yaşandığı için liste yeniden yazılacak. Katılmak isteyen arkadaşlar yeniden listeye isimlerini yazacaklar.

2- Listeye ismini yazan arkadaş leventaliketen@gmail.com e posta adresime ad, soyad, adres, kendi cep telefonları ve kendilerine ulaşılamadığında ulaşılmasını istediği 2. cep telefonunu ve burada kullandığı rumuzu yazarak bana e posta atacaklar. Hem kargo için gerekli hemde kargo ücretini sormam için...

3- liste 10 kişiyi tamamladığında hesap numaramı vereceğim. Hesap numarasına 550/10 = 55 TL ve artı kargo bedeli hesabıma yatacak. Tüm arkadaşlar havalelerini tamamladığında buradan belirteceğim ve gidip aynı gün gübreleri alıp paketlemeye başlayacağım.

4- Bu işlemler ne kadar çabuk olursa bende önümüzdeki cumartesi günü kargoları teslim etmiş olacağım.

Gecikmeden ötürü heyecanlandırdığım tüm arkadaşlardan yeniden özür dilerim.

Saygı ve sevgilerle...

Liste yenilendiği için lütfen kopyalayıp yapıştırın ve isminizi yazın:

1- Levent Ali Keten
2-

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön