View Single Post
Eski 17-04-2015, 10:08   #321
aleydi
Ağaç Dostu
 
aleydi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2013
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 2,432
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi telato Mesajı Göster
Bende size çok teşekkür ederim, beni onure ettiğiniz için...
Sonuçta verdiğim birkaç çiçek soğanı, doğrusu içimden vermek geliyor bende paylaşıyorum...
bilmenizi isterim ki, sizde kabul ederek beni mutlu ediyorsunuz çünkü paylaşmak benide mutlu ediyor...
Şimdi sayfamda yayımladığım, başta laleler olsun, ilerisi için yeni bir kargo gönderimi planı içersindeyim, laf aramızda kalsın

Veren el alan elden üstünmüş .Mutluluk bulaşıcı derler . Paylaştığınız için mutlu oluyorsunuz . O yeni çiçeklerle . Sonra o yetiştirdiklerini paylaştığın da . Bu liste uzayıp gidiyor böylece .
Yıllar önce çocukluğumun bir kısmı ilçe de geçti . Sonra Eskişehir 'e taşındık .Komşumuz vardı ilçe de . Hep soğanlı çiçekler ekerdi . Lale , yıldız çiçeği ( biz girgine diyoruz ). Yüksek duvarlarla çevriliydi bahçe , dışarıdan görünmüyordu . Niye o güzellikleri o duvarların arkasına sakladıklarını , hala anlayabilmiş değilim .
Bayramlarda giderdik el öpmeye . Eskişehir güzeli geldin mi derdi . Çocukluk işte hep çekinirdim . Biraz sert bir yapısı vardı . Yine de o çiçekleri görmek için giderdim o bahçeye . Sonra büyüdükçe anladım , aslında beni çok sevdiğini . Onun sevgisini gösterme yöntemi bu ve öyle takılıyor . Allah rahmet eylesin , mekanları cennet olsun .
Diyeceğim o ki o zamanlar sevmeye başladım laleleri . Gelincik , papatya , sardunya , lale . Çocukluğumu hatırlatır bana . O güzel yılları . İnsanların birbirine daha çok güvendiği , sımsıcak dostlukların olduğu zamanları .Sümbülün kokusu da güzel görüntüsü de . Yine de ben lalenin zarafetini daha çok severim. .
Bu duyuruyu benim sayfamda yapmanız da beni onure etti teşekkür ederim .


Düzenleyen aleydi : 17-04-2015 saat 10:26 Neden: ekleme
aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön