View Single Post
Eski 01-08-2007, 14:21   #194
Beyaz Kartal
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 30-07-2007
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 42
Yeni Üye

Arkadaşlar Merhaba,

Gruba yeni katılıyorum.Iki haftadır bu formu takip ediyorum. Yazılanları ve yazan sizlerin dusuncelerini,yardımlaşmalarını çok beğendiğim için gruba üye oldum. Yeni katılmanın gereği olarak biraz kendimi tanıtayım.

Grubu Istanbuldan katılıyorum. Makine muhendisiyim ve özel bir sirkette yonetici olarak çalışıyorum. Kusadası gibi kucuk ve doga ile ic ice olan bir kasabada büyüdüğüm için dogaya olan bağlılığım ve hayranlığım çocukluğumdan gelir. Istanbulda yaşamın doğadan ne kadar uzak olduğunu hepimiz biliyoruz. Ben de diğer istanbulda yaşan arkadaşlar gibi bu özlemimi balkonumda çeşitli bitkiler yetiştirerek gidermeye çalışıyorum.

Kendimi yinede bir çok Istanbulluya göre şanslı görüyorum. Evimin balkonu bu iş için oldukça müsait. Balkonumda 10 adet domates, 5 adet salatalık, roka, maydonoz,kekik,feleğen,taze soğan,bir adet kumkuat,bir ader yeşil limon (lime),çilek,kiwi,adana lokumu,ateş çiceği,japon gülü,gül,ortanca,sardunya,afrika menekşesi var. Biraz kalabalık bir aileyiz.

Grubun da konusu olan kumkuatımı 5 hafta önce Mersinden 25YTL ye aldım. Geldikten bir hafta sonra çiçek açmaya başladı.Çiçeklerini dökmesinden çekindiğim için yeni toprağına taşıyamadım.Daha sonra çiçeklerin neredeyse tümü meyveye döndü, taşınma işlemi yeniden ertelendi derken kumkuatım hala geldiği torbasında. Forumda ek besinler ve gubreler konusunu okudum. Bilgi veren bütün arkadaşların ağzına sağlık.

Simdilik bu yazı bir kendini tanıtma yazısı olsun.Daha sonra sorularımı iletirim.

Beyaz Kartal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön