View Single Post
Eski 29-03-2015, 10:09   #17
badrobot
Ağaç Dostu
 
badrobot's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-08-2011
Şehir: Manisa
Mesajlar: 2,734
Cemaleddin Abi.
Ağaç üzerinde ne kadar emek verdiğin, üzerinde ne kadar çalıştığın belli oluyor.
Ağacınla ilgili Güven (sagol) abinin önerisini benimsememin ne büyük nedenlerinden biri linkini verdiğim sitedeki gibi mini tarz çalışmalar. Ziraa bu mini tarz çalışmalara bende feci halde kafayı taktım.
»³¥â¥ß¥¸ - ¾ÜºÙɽ¼¨ - ËߥХ«¤Ò¤³¤µ¤ó¤ÎËߺÏÆ»³Ú - Yahoo!¥Ö¥í¥°

Ayrıca ağacının başlangıcıntaki helezonik çıkış muazzam güzel ama 2. ve 3. bölgelerde gözlerimiz sanki aynı helezonik yapıyı ararken daha düz ve uzun bir gidişatla karşılaşıyoruz. Yani 1.bölümle 2.3. bölümler arasında sanki tarz farkı var gibi.
Hani benim kafamdan geçen ve ağaç benim olsaydı nasıl yapardım gibi bir sorgu karşısında da; ben iki ağaç olarak hayal ediyorum. Ziraa üstteki yapıda yabana atılacak gibi değil. Havai köklendirmeyle ağacı ayırmak nasıl olurdu acaba.?

Şimdi senin ağacı kestim biçtim diye bana kızma. Ben sadece beyin fırtınası yaparak daha iyiye, daha güzele gidilebilirmi diye beyanda bulundum. Çünki ağacı canlı görmekle fotoğraf arasında çok büyük fark oluyor. "Evdeki hesap çarşıya uymuyor" misali fotoğrafla ağacın gerçeği birbirinden çok farklı olabiliyor. Bu yüzden ağacı canlı gören olduğun için en doğru kararı sen verebilirsin.
01.jpg
Havai köklendirmeyle üst kısım.
02.jpg
Alt kısım için benim öngördüğüm şekil.
03.jpg

badrobot Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön