View Single Post
Eski 28-03-2015, 10:28   #775
İsml_tr
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 15-12-2013
Şehir: İzmir
Mesajlar: 7
Forumda paylaşımda bulunan herkes bence çok önemli bir iş yapıyor. Mantara gönül verenler, ilgi duyanlar, geçim kaynağı olarak görenler, amatörler, akademisyenler ve profesyoneller forumu zenginleştiriyor. Yıllardır takip eden birisi olarak emeği geçenlere, katkı sunanlara minettar olduğumu belirtmek isterim.

Amatör ve samimi bir ruhla sürdürülen bu foruma katkı sunanların emeklerinin karşılığının daha fazla, kalıcı ve görünür olabilmesi için bir kaç noktada daha ileri adım atılabilse ne kadar güzel olur.

Naçizane öneride bulunmak istiyorum.
- Forumlar çok olduğundan takip edemiyoruz,
- Yeni iletiler mail ile üyelere en kısa sürede gelse çok iyi olur,
- Dernek benzeri kurumsal yapıya üyelik tavsiyesi olsa severek üye olur ve faaliyetlerine katılırdım,
- ilgi alanım doğadaki mantarları tanımak ve kültüre alınan mantarları üretebilmektir. Bu amaçla bilgisi-tecrübesi olanlarla irtibatlı olabilmenin tek seçeneğim olduğunu düşünüyorum. (Not: ne yazık ki henüz hiç bir türün üretimini yapmayı başaramadım.)

Bildiğim gördüğüm kadarıyla Türkiye'de mantarla bir şekilde ilgilenen insanların sağlıklı bir iletişim ve organizasyonuna imkan sunan hiçbir yapı bulunmuyor.

Bilen birisi varsa bilgi vermesini rica ederim. Ayrıca yukarıda söylediğim türde bir organizasyon girişimi olan bir arkadaşımız olursa çok büyük bir iyilik etmiş olur.

En derin saygı ve hürmetlerimle,

İsmail Dalyan

İsml_tr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön