View Single Post
Eski 06-03-2015, 11:54   #1
guppy
Ağaç Dostu
 
guppy's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 221
Guppy / Tohum Paylaşım Sonrası (İzmir)

Merhaba arkadaşlar; daha önce bahçe yaptığım evimi satıp yeni ev alıp ve bu yıl da tohum paylaşım etkinliğine katılmak nasip olunca yeni ev yeni hayat paylaşımlarıma başlıyorum.

Satın aldığım ev 3 katlı ve apartman dairesi. Fakat diğer daire sahipleri de bahçeciliğe meraklı olunca ekip dikmek açısından bir sorun teşkil etmeyecek. Bina yeni ve bahçesi de düzenlenmeye muhtaç durumda. Her tarafta toprağı kazdıkça inşaat artıkları çıkıyor. Bu nedenle damlama sistemi kurarsam toprağı iyileştirmem ve takviye etmem gerekecek. Diğer bir seçenek ise yükseltilmiş yataklar yapmak. Buna henüz karar vermedim. Ama her halükarda toprağa kekik ticareti yapan arkadaşımdan gelecek 1 kamyon kekik çöpü(işlendikten sonra çıkan kısım) serip zenginleştireceğim.

3 gün önce biber tohumlarını viyollere diktim. Bugünde domates tohumlarını viyollere dikmekle meşgulüm. Pazar günü pvc temiz su borularından portatif bir sera yapacağım. Bunu da fotoğraflayıp sizlerle paylaşacağım. Şimdilik bu kadar. Gelişmeler oldukça aktaracağım.

Saygılar...

guppy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön