View Single Post
Eski 25-01-2015, 13:32   #1788
akçabardak
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ngr33 Mesajı Göster
ablacımmmm merhaba nasılsın
bahçen bitkilerin görmeyeli daha da mı mükemmel olmuş ne maşallah

geçen yazımı sana Allah razı olsun demekle geçirdim desem yalan olmaz hani bana gönderdiğin petunyalar vardı ya evimizin neşesi Siirt'teki renklerimiz oldular. Sadece petunyaları yaşatabildim buranın sıcağına bir tek onlar dayandı sonra onlarda öldü ama baya idare etti beni

anladım ki bu memlekette çiçek bakmak zor hatta imkansız kısa bir süre ara verdim çiçek bakmıyorum artık o yüzden siteyede ara verdim. Ama arada bir yokluyorum tabi eskisi gibi vakit geçiririsem biliyorum krizim tutacak e yetişmiyorda burda bir şey üzüldüğümle kalıyorum bu sebep çiçeklerede siteyede kısa bir mola diyorum

ama az kaldı burdan döndüğümde kocamaaan bir bahçem ya da balkonum olacak yemyeşil rengarenk inanıyorum

sizi seviyorum iyi kalpli ablacım
Merhaba canım özlettin kendini, seni buralarda tekrar görmek ne güzel iyi ki geldin hoş geldin sevgili ngr33.

Uzun zamandan bu yana sesin soluğun çıkmayınca her halde tayinleri çıktı ondan olsa gerek diye dşünmüştüm.

Senden de allah razı olsun, en azından petunyaların sizi mutlu ettiğine sevindim, demek ki diğerleri o memleketin aşırı sıcaklarına dayanamadılar, sağlık olsun hiç değilse denemiş oldun.

Senin o meşhur bitki krizlerin var ya beni öldürüyor, allahtan petunyalar yaşamış ta seni krizden kurtarmışlar sağlık olsun sen üzülme tekrar edinirsin, forumda böyle güzel dostların olduğu müddetçe en güzel bir şekilde gidenlerin yerine yenileri gelir hiç merak etme.

İnşallah en kısa zamanda hayallerindeki bahçe ve balkonun gerçekleşir ve rengarenk bitkilerine kavuşursun, inancını yitirme sakın o zaman gör bak neler neler olur o bahçede kim bilir, ama sen yine de bizleri ihmal etme arada sırada bahçemize bekleriz, seni ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

Kendine iyi bak Aman sakın krize mrize girme bak olur mu Ben de seni seviyorum ablan sana kurban olsun, sağlıcakla kal öpüyorum.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön