View Single Post
Eski 23-01-2015, 21:17   #2067
bahtiyar02
Ağaç Dostu.
 
bahtiyar02's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: ADIYAMAN
Mesajlar: 2,457
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Kuzucu Mesajı Göster
Anaç burada lezzet açısından fark yaratmaması gerekir. Çünkü bitki hangi besini isterse kökler o besini topraktan alacak. Kabak tadının olmasını ben gübrelemeye veriyorum. Normal fideye göre gübre alımı fazla olabilir.

Sayın birnefestoprak ve MeyveliTepe bu sene aşılı ürünler denemeyi düşünüyor. Kısmetse bende düşünüyorum. İyi sonuçlar çıkacak gibime geliyor.
Haklı olabilirisiniz ancak benim tattığım karpuzların tatları ve iç yapısı belirgin bir şekilde değişikti. İç yapısı tamamen etli çekirdek çok az. Üçüncü resim bildiğimiz deşti karpuz ilk iki resim ise kabak aşılı karpuz. Farklımı değilmi siz karar verin


Karpuz Tadında Karpuz

''Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkan Vekili Halil Öztürk, geçen yıl kabak aşılı karpuz satan esnafa 50 bin lira ceza verilmesi kararının caydırıcı olduğunu belirterek, "Türkiye bu yıl kabak karpuz değil, karpuz tadında karpuz tüketecek" dedi.'' Yazının devamına gözatın derim

Kaynak;
Karpuz Tadında Karpuz

Eklenen Resimler
   
bahtiyar02 Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön