View Single Post
Eski 20-01-2015, 21:09   #90
samur
Ağaç Dostu
 
samur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-11-2014
Şehir: amasya
Mesajlar: 921
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi edelvays58 Mesajı Göster
Sevgili Samur,sayfanızı tekrar gezdim. Bitkilerinizi sevdim,özellikle kırmızı yasemin ve thumbergii nin çiçeklerini sabırla bekleyeceğim.
Ama hoya muhabbetini de görünce dayanamadım . Hoyalar nedense çok çekici bitkiler. Her bir tür ayrı merak uyandırıyor. Acaba çiçeğini görsem hevesim geçer mi diyorum. Hayır,geçmiyor. Gelecek yıl daha fazla çiçek açacak deyip halini hayal etmeye başlıyorsun. :-)))Ama inanılmaz keyif veren bir tutku. Onu tohum veya çelikten yetiştirmek,büyüme basamaklarını gözlemek inanılmaz huzur veriyor ve saatlerce başlarından ayrılamıyorsun. Deneyin,görün,yaşayın:-)))
Cok tesekkur ederım begenıleriniz ve degerli düşünceleriniz için,gercekten bir tutku insan çiçekleri el feneri ile aydınlatıp tomurcuk var mı diye bakar hale geliyor,bu aksam guldum kendime, başkası görse delirdin mi sen diyecek,ama cok da keyifli,ufacık gelişme bile insanı mutlu ediyor,o minnacık tohumdan kocaman bir bitki ve neslini devam ettirmek için bitki de yine minnacık tohumlar üretiyor,harukulade, Allah'ın Hay isminin tecellisi.Bu arada yaseminler ve thumbergi hızla buyuyor bakalım yaza insaallah acarsa paylaşabilirim.

samur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön