View Single Post
Eski 02-01-2015, 20:29   #2061
hyg42
Yeni Üye
 
hyg42's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-01-2012
Şehir: KONYA İZMİT
Mesajlar: 23
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan Mesajı Göster
Ben yanıtlayayım o bu kadar bilgiyle koskoca gazeteye yazı verebiliyorsa ben de yorum yapabilirim herhalde öyle değil mi?

Arkadaş hiç domates yetiştirmeden, bir tarlaya bile gitmeden oturduğu yerden domatesin doğal olduğunu anlıyor. Nasıl bir göz var be? Pes! Ben mühendisliğini okudum ama bana öğretmediler yazıklar olsun böyle okula!

1. Siz bol bol ilaç atın ama beyaz sineği ellemeyin bakın da nasıl kabuğu mat oluyor sonra da Refika Hanım size doğal domates diye bu mat domatesleri yutturuyor. Hadi hadi siz de inandınız ve yediniz kabul edin.

2. Bakın tek kriterle de doğal olduğunu anlayabilirsiniz ince kabuk oldu mu tamamdır. Bir de domates büyürken iki dalın arasına sıkıştırın aha da doğal domates. Yahu biz boşuna uğraşıyoruz tek gövde yetiştireceğiz diye canımız çıkıyır. Arkadaşlar bundan sonra kendi haline bırakalım da doğal domates yiyelim.

3. Sanırım burada çanak yaprakların bağlandığı yeri anlatmak istemiş. Yıldızlarla fazla ilgileniyor herhalde!...

4.Sap ve ince kılcal şekilde içeri doğru uzanıyor. 3. şıkkı çöpe atabilirsiniz dalından ayrıldığı bölüme kadardı sap.

5. Burada sanırım hormonlu domatesleri söylemek istemiş. Domates sulu olmayacakmış (bu kadın yerli domatesi hiç yememiş herhalde), yerli domates de doğal değil arkadaşlar yemeyin artık da fiyatı düşsün bari!...
Arkadaşlar şu hormona bir açıklık getirin hormon çiçek tozlaşması için verilenmi yoksa toprağa (kimyevi gübre ve bazı element karışımı besinlermi hormon )

hyg42 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön