Konu: Nergis
View Single Post
Eski 21-12-2014, 22:06   #2236
pria
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,526
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hocam100 Mesajı Göster
Adnan bey bahçem yeterli gelmediğinden birkaç yere daha ekiyorum.Fotoğraf çok çekiyorum ama siteye hergün eklemek çok zor oluyor.Aklılı telefondan face den ya da instagram dan paylaşmak çok kolay oluyor. Tüm gelişmeleri oradan günü gününe ekliyorum.Bahçemi izlemenizi öneririm.Tabi yine de ısrar çok olursa burada da ekleyeyim.Bu yıl şimdilerde bom boş gibi görünüm var.Onla başlayacağım.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi polemos Mesajı Göster
FB ya da instagram linki verebilir misiniz?
Hocam100 pek cevap ve link vereceğe benzemediği için ben facebook'ta bir bakayım dedim, orada sayfası var ama çoğunlukla siyasi, dini, sosyal içerikli mesajlarla dolu..Yani, Acıpayam'daki bahçesini tanıtan hiç fotoğraf göremedim sayılır..Sadece nerede çekildiği pek belli olmayan birkaç nergis, ters lale ve sümbül fotosu var..Bahçesinin genel görünümünü gösteren hiçbir foto yok..Özellikle Karaburun nergislerinin ekili olduğu bir alanın fotoğrafını aradım, maalesef o da yok..

Yani..Mevlut Bey, ''tüm gelişmeleri facebook'tan veya instragam'dan paylaşmak daha kolay oluyor, bahçemi oralardan takip edin'' diyor ama oralarda da takip edilmeye değer bir fotoğraf arşivi göremedim ben..

Ha..ayrıca birşey daha dikkatimi çekti..Face'de ''diğer'' ikonunda ''yerler''e tıkladığımda çıkan haritada 2 nolu ikona tıklayınca Mevlüt beyin 4 ocak 2014'te Nusaybin'e taşındığı belirtiliyor.Bahçesi Acıpayam'damı yoksa Nusaybin'de mi pek belli değil yani.


Kısacası, Mevlut beyin mesajlarıyla ilgili halâ kafam karışık, tereddütlerim var..Kusura bakmasın ama pek te samimi bulmuyorum yazdıklarını.


Düzenleyen pria : 22-12-2014 saat 13:32 Neden: Hocam100'le yaptığımız telefon sohbetinde rica etmesi üzerine facebook linklerini sildim.
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön